Ajankohtaista

13.4.2018

Tervetuloa Helsingin kevätmessuille 12-15.4.2018 Huliswoodin osastolle (7p159) katsomaan uusia tuotteitamme. voit samalla arvailla/tietää 59cm pölkyn kasvuikää!

 

4.12.2017

Huliswoodin ohuesta kelopelkasta valmistama sisäsauna esiteltiin kotimaassa Jyväskylän Hygge 2017 -tapahtumassa syys-lokakuun vaihteessa sekä kansainväliselle yleisölle Aquanale-messuilla Kölnissä marraskuun alussa. Sauna herätti valtavirrasta poikkeavalla ulkonäöllään paljon kiinnostusta molemmissa tapahtumissa.

Lue lisää rakentajan artikkelista!

15.5.2017

Kotirempoissa esiteltiin UHTUA-kelopaneeli ja lauteet

 

15.5.2017

Kotirempoissa esiteltiin UHTUA-kelopaneeli ja lauteet

 

15.3.2017

Koneellisesti valmistettu

 

Koneellisesti valmistetussa kelopelkassa yhdistyvät niin teollisen hirren hyvä lämmöneristyskyky kuin myös käsinveistetyn hirren ulkonäkö. Seinät on mahdollista saada Huliswoodilta joko koneellisesti tai perinteisesti kirveellä... Lue lisää

17.1.2017

Lapin matkailu on vilkastunut lähiaikoina osin ilmaston muutoksen ja maailman tilanteen epävakauden vuoksi. Aasialaiset ja eurooppalaiset matkailijat haluavat rauhaa,lunta,lappilaisia elämyksiä ja revontulia. 

Jouko ja Mari Lappalaisen  omistama Wlllderness Hotel Nellim on myös laajentanut toimintaansa voimakkaasti niin Marin synnyinsijoilla Nellimin kolttakylässä kuin  Muotkan Majoilla Kiilopään alueella.

Huliswood Oy toimitti yhdessä yhteistyökumppaneittensa kanssa  vuonna 2016 kelosta Muotkalle 10kpl  50m2:n lomamökkiä ja Nellimiin... Lue lisää

19.7.2016

Jyväskyläläinen kitarantekijä Saku Vuori valmisti Huliswoodin kelosta kitaran ZZ-Top kitaristille Billy Gibbonsille. Lue lisää täältä.

Artikkeli kitarasta Keskisuomalaisessa

29.3.2016

Keloalppisauna Baijeriin

Huliswood Oy on toimittanut alppityylisen kelosaunan Etelä-Saksaan Reiteralmin kylpylään. Suomessa mm. Flamingon ja Caribian kylpylät rakentanut alan veteraani Esa Ranta on ostanut idyllisen pienen kylpylähotellin Haslauerin perheeltä. Kylpylän alapuolella on 15 Km:n päässä suoraan Itävallan puolella Salzburg ja ympärillä siintävät Alppien huiput. Ja tietysti Esa halusi kylpylään suomalaisen saunan. Karstulalainen rakennusinsinööri ja hirsivisionääri Jukka Ollikainen suunniteli asiakkaan toivomuksen mukaan alppimaisemaan sopivan käkikellosaunan. Alakertaan tuli pyöreästä kelosta rentoutumishuone. Kehikko veistettiin Kostamuksen Kiotransin veistämöllä. Yläkerran saunassa on ainutlaatuinen pystyhirsirakenne. Ulkopuoli on sahattua pelkkahirttä, sisäpuolen saunan seinät pyöreää keloa. Seinät leviävät nurkissa ylhäältä ulospäin kuin käkikellossa.... Lue lisää