fbpx

Keloverkkokauppa

Kelotuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Olemme avanneet Suomen ensimmäisen keloverkkokaupan, josta löydät muun muassa sisustustuotteita kelolampuista akustiikkaelementteihin ja sahatavaraa tuppilaudasta kelolattialankkuihin.

Huliswood – kaikkea kelosta

Kelo – tuo pohjoisen vuosisatoja vanha arvopuu. Rouhea, luonnollinen ja kaunis materiaali.

Kelo elää yhdessä kanssasi. Heijastaa pinnassaan ainutlaatuisesti elettyä elämää. Upea sydänpuun punertava väri sekä uurteet ja pahkat kuuluvat kelon ominaisuuksiin. Ne antavat uniikin ilmeen jokaiselle tuotteelle.

Karstulalaisen Huliswood Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu kelo kaikissa muodoissaan – tukeista sahatavaraan ja hirsikehikoihin, ja pannunalusesta maailman suurimpaan keloravintolaan.

Huli-Sauna – Löylyvalmis pihasauna

Huliswoodin Huli-Saunat ovat lähes valmiiksi rakennettuja ja löylyvalmiita kelosta rakennettuja pihasaunoja.
Seinät on veistetty käsityönä noin 20 cm vahvasta kelohirrestä.

Kelopaneeli

Löydät valikoimastamme luonnon omat näyttävät sisustusmateriaalit. Kelopaneeli on nykyaikainen tapa rakentaa aitoa kelopintaa ja tuoda tilaan Lapin tunnelmaa.
Kelopaneeli sopii erinomaisesti muun muassa saunaan, kun ilmeeseen halutaan saada ajattomuutta.

RAKENTAMINEN

Mökit, huvilat, talot, saunat ja sahatavara

SISUSTUS

Valaisimet, akustiikkaelementit, kalusteet ja paneelit

PROJEKTIT

Hotellit, kylpylät ja muut erikoiskohteet

Huliswood Oy

Olemme tuoneet ja jalostaneet keloa Venäjän Karjalasta 90-luvulta saakka. Huliswood on Suomen johtava yritys alalla. Koko pitkän historiamme ajan on toimintamme perustana ollut laatu, luotettavuus ja loistava palvelu. Kaikki hankkimamme kelo on korjattu ympäristö huomioiden ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen.

Huliswood on koko toimintansa ajan vienyt kelotuotteita ulkomaille. Päämarkkina-alueemme on Keski-Eurooppa. Asiakkaitamme ovat kotimaassa ja ulkomailla muun muassa yksityiset sisustajat ja rakentajat, hotellit, ravintolat, rakennusliikkeet, sauna-alan yritykset ja sisustusalan ammattilaiset.

Kiinnostuitko?

Jätä alle yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.