Scroll Top
Kelosta valmistettu rantasauna isoilla ikkunoilla.

Rentouttava ja huoleton rantasauna

Leppeät löylyt, huoltovapaa materiaali ja upea ulkonäkö saivat Hannulan perheen valitsemaan mökkirantaansa Huliswoodin Huli-Saunan.

Huliswood ja kelo rakennusmateriaalina olivat Hannuloille jo ennestään tuttuja. Huliswoodin rakentama kelomökki valmistui järvenrantatontille vuonna 2015. Nyt ajankohtaiseksi tuli hankkia mökille rantasauna, joka toimisi myös oleskelutilana ja tukikohtana lasten ranta- ja vesileikeille.

Erilaisia vaihtoehtoja pyöriteltiin ja eri saunavalmistajien valmissaunamallistoja tutkailtiin, mutta lopulta valinta oli helppo.

– Kun tontilla on jo kelohuvila, niin ei siihen viereen mikään pyöröhirsi- tai lamellisauna olisi sopinut, Jukka Hannula toteaa.

Ulkonäön lisäksi kelon puolesta puhui huolettomuus. Keloa ei tarvitse juuri huoltaa, eikä sitä oikeastaan saakaan maalata tai käsitellä millään suoja-aineella.

– Mökille tullaan rentoutumaan, joten huoltovapaana materiaalina kelo on osoittautunut siinäkin mielessä hyväksi valinnaksi, Hannula jatkaa

Sujuvaa suunnittelua ja pehmeät löylyt

Huliswoodin puolesta puhui myös aiemmat hyvät kokemukset ja yhteydenpidon sekä koko prosessin sujuvuus.

Rantasaunan malliksi valikoitui Villi-Huli eli Huli-Sauna, joka muokattiin vastaamaan Hannuloiden tarpeita.

– Huliswoodin kanssa on aina helppo asioida ja on hienoa, että asiakkaan oma visio otetaan suunnittelussa hyvin huomioon, Hannula kertoo.

Nyt perheellä on rannassa oleskelutila, jonka isoista ikkunoista voi huonommallakin säällä nauttia upeista järvimaisemista. Oleskelutilan lisäksi myös sauna on ahkerassa käytössä.

– Jos jotain huonoja puolia pitää etsiä, niin mökin sauna jää varmasti olemattomalle käytölle, kun vieressä on pehmeät ja kosteat löylyt tarjoava rantasauna, Hannula pohtii.

Huli-Sauna –
löylyvalmis kelosauna rantaa tai metsän siimekseen

Huli-Saunat on Huliswoodin valmissaunamallisto, josta löytyy kolme saunamallia sekä kesäkeittiö. Valmismalleja on mahdollista muokata, niin koon kuin toimintojen suhteen, sopimaan asiakkaan omiin tarpeisiin.

Kelosauna tarjoaa tunnelmallisen elämyksen ja rentouttavat löylyt. Huli-Saunat sopivat sekä yksityiseen käyttöön että täydentämään matkailupalveluita.

Huli-Saunat rakennetaan valmiiksi Huliswoodin tehtaalla Karstulassa ja nostetaan kuljetusautosta suoraan asiakkaan tekemille perustuksille, jonka jälkeen sauna on pientä viimeistelyä vaille valmis lämmitettäväksi. Rentouttavia löylyjä!