Scroll Top

Uhtua Sky

Ainutlaatuinen kokemus

Uhtua Sky on matkailualan yrittäjien tarpeeseen suunniteltu hotellitasoinen majoitustila.

Perinteinen kelorakentaminen, lasi ja moduulirakentaminen yhdistyvät persoonalliseksi, näyttäväksi ja käytännölliseksi lasi-igluksi.

Uhtua Sky -lasi-iglujen valmistaja on Huliswood Oy ja ne rakennetaan käsityönä Karstulassa, Keski-Suomessa.

Luonnon ympäröimänä – ympäri vuoden

Uhtua Sky -lasi-iglu mahdollistaa öisen tähtitaivaan, säkenöivien revontulien ja jyhkeiden korpimaisemien tai aavan meren ihastelun sängyn lämmöstä käsin.

Lasiosan sähkölämmitys pitää huolen siitä, että maisemista pääsee nauttimaan esteettömästi säällä kuin säällä. Ilmalämpöpumppu, lattialämmitys ja suurten lasipintojen sisäpuolinen mukavuuslämmitys puolestaan huolehtivat miellyttävästä lämpötilasta – taloudellisesti.

uhtua sky lasi-iglu
Uhtua Sky lasi-iglun kelosta rakennettu sauna

Resurssiviisas ja ekologinen valinta

Uhtua Sky on laadukas, nykyaikainen ja yksityiskohtia myöten hiottu. Sisustus yhdistää kauniisti uutta ja vanhaa, perinteitä ja nykyaikaa. Edistykselliset ratkaisut tekevät Uhtua Sky:sta energiatehokkaan ja mukavan majoitustilan.

Kokonaisuus räätälöidään toiveiden mukaan. Uhtua Sky -lasi-igluun saat kaikki mukavuudet saunasta moderneihin keittiöratkaisuihin ja kodinkoneisiin.

Käytännöllisesti kaunista

Uhtua Sky -lasi-iglu tarjoaa matkailuyrittäjille helpon ja nopean tavan lisätä majoituskapasiteettiaan ja kasvattaa kohteensa vetovoimaa. 

  • kuljetetaan paikalle valmiina tai lähes valmiina
  • alhaiset perustuskustannukset
  • vähäinen tarve viimeistelylle
  • saatavissa saunallisena tai ilman saunaa
  • mahdollisuus vaikuttaa malliin

Luksusta ja perinteitä

Uhtua Sky on toimituksen jälkeen nopeasti käyttövalmis. Asiakkaan vastuulle jäävät vain sähkö- ja viemäriliitännät, perustusten teko esimerkiksi ruuvi- tai pilariperustuksena sekä tie kuljetus- ja nostokalustolle. Rakentaminen on paitsi nopeaa ja vaivatonta, myös luontoystävällistä.

Säilytys- ja pesutilat sekä laitteet on mietitty huolella, jolloin myös niiden puhtaanapito ja huolto on helppoa.

uhtua sky lasi-iglu

Ota yhteyttä:

Huliswood Oy

+358 400 350 037

huliswood@huliswood.fi

Tikkakallio 50

43500 Karstula