Scroll Top

Ainutlaatuinen kelopaneeli

Huliswoodin kelopaneeli on vaivaton tapa tuoda sisustukseen lempeää pohjoisen tunnelmaa.
Upean ulkonäkönsä, helpon asennettavuuden ja huoltovapauden ansiosta se on erinomainen valinta sekä sisustajalle että rakentajalle.

Kelopaneeli toimii katseenvangitsijana, joka tuo mukanaan aavistuksen metsän tuoksua.
Saunan lämmetessä tuoksu voimistuu ja saunominen kelopaneelisaunassa on kokonaisvaltainen elämys.

Sauna- ja sisustuspaneeli

 Kelopaneeli on sekä saunapaneeli että sisustuspaneeli. Eikä ole väliä rakennatko uutta kotia, remontoitko vanhaa vai sisustatko julkista tilaa: kelopaneeli on helppo ja ainutlaatuisen näyttävä valinta.

Kelon pinnasta valmistettu harmahtava puupaneeli on puun luontaisen tyvi- ja latvavaihtelun mukaista eli kelopaneelin leveys ja paksuus vaihtelevat kelotukin koosta riippuen – leveys asettuu 120–200 mm välillä ja paksuus on noin 30–80 mm.

Kelopaneelia voidaan käyttää myös ulkoverhoukseen, tällöin suosittelemme käytettäväksi normaalia järeämpää paneelia.

Helppo asentaa

Kätevän ponttirakenteen ansiosta kelopaneeli on erittäin helppo ja nopea asentaa. Kelopaneeli voidaan asentaa samanlaisille alustoille kuin muutkin puupaneelit.

Kelopaneelit toimitetaan määrämittaan katkaistuna (10 cm työstövara) ja paneelin mukana tulee harmaaksi sävytetty välilista. Kiinnitys tapahtuu saumasta välilistan ja alemman paneelin läpi, eivätkä ruuvinkannat jää näkyviin.

Nurkissa käytetään keloprofiilia, joka helpottaa asentamista. 90° nurkkaprofiilit mahdollistavat siistin lopputuloksen ja viimeistelevät upean ulkonäön.