Projektirakentaminen

Huliswood on vuosien varrella toteuttanut useita vaativia kelorakennusprojekteja yksityisiin sekä julkisiin kohteisiin Suomessa ja ulkomailla. Hoidamme myös suunnittelun asiakkaidemme toivomusten mukaisesti.

Toteutettuja kohteita

Maailman suurin keloravintola Saariselälle

Huliswood toteutti historiansa mittavimman projektin, kun huhtikuussa 2014 pystytettiin Saariselälle hotelli Kakslauttasen uudelle Santa Resort -alueelle maailman suurimman keloravintolan kehikko. Kelokehikon kuljettamiseen tarvittiin yhteensä 14 rekkakuormaa. Kehikkoon yhdistettiin kaksi jo aikaisemmin toimitettua rakennusta. Yhdessä ne muodostavat todennäköisesti maailman suurimman yhtenäisen kelorakennuskokonaisuuden.

Jämeriä kelokalusteita ravintoloihin

Toimitimme syksyllä 2012 Rukan ja Ylläksen uusiin Hesburgereihin jämerät kelokalusteet. Kesällä 2013 avattuun Joutsan ABC-liikennemyymälään tuli samoin Huliswoodin kelokalusteet ja Uhtua-kelopaneelia. Valmistajana toimi Pentti Peiponen Karstulan Kimingiltä.

Käkikellomainen keloalppisauna Baijeriin

Huliswood on toimittanut alppityylisen kelosaunan Etelä-Saksaan Baijeriin. Suomessa muun muassa Flamingon ja Caribian kylpylät rakentanut alan veteraani, Esa Ranta, osti idyllisen pienen Reiteralmin kylpylähotellin. Kylpylän ympärillä siintävät Alppien huiput. Karstulalainen rakennusinsinööri ja hirsivisionääri, Jukka Ollikainen, suunnitteli asiakkaan toivomuksen mukaan alppimaisemaan sopivan käkikellosaunan, jonka seinät leviävät nurkissa ylhäältä ulospäin kuin käkikellossa. Huippuammattitaitoa vaativat rakenteet työstettiin Hirsirakenne Neuvosella Mikkelissä. Me huolehdimme pystytyksestä Baijerissa ja suurelta osin myös muista kelotöistä.

 

Keloa monessa muodossa Lapin turistikohteisiin

Huliswood on ollut rakentamassa kelolomakyliä voimakkaasti kasvavan Pohjois-Suomen matkailun tarpeisiin. Pääyhteistyökumppanina on ollut Wilderness Hotel Nellim Inarista. Heidän neljään lomakylään on toimitettu kymmeniä kelorakennuksia muutaman viime vuoden aikana. Toimituksiin on sisältynyt myös kelokalusteita ja muita sisustustuotteita.

Kelolinna Kerimäelle

Sveitsiläisen Marcus Cramerin lomanviettopaikka Kerimäen Pyyniemessä valmistui muuttokuntoon keväällä 2014. Huliswood toimitti kehikot sekä kelosahatavaran, ja Pinehouse-x Oy Savonlinnasta vastasi muusta rakentamisesta. Tontilla on päärakennus, autotalli ja rantasauna.

HULISWOODIN TOISTAISEKSI SUURIN SAUNA

Elokuussa 2018 Huliswood toimitti Saksaan saunan, johon mahtuu kerralla 160 henkeä.
Saunan rakensi valmiiksi Blockhausbau Schnieders, lopullinen asiakas oli Nettebad Osnabrück.
Sauna otettiin käyttöön saman vuoden lopulla, juuri ennen joulua.

Tässä video avajaisista: https://www.youtube.com/watch?v=LP0RHQMBkMw

Saunan nimi on Tapahtuma-Sauna.
Siellä järjestetään päivittäin ohjelmallisia löylynheittoja.

Vaihtoehtoista saunomista kyseisessä saunassa: