Huli-Sauna

Pihasauna kelosta – Huli-Sauna

Löylyvalmis pihasauna luo pohjoisen metsän tuoksua ja tunnelmaa.

Huliswoodin löylyvalmiit Huli-Saunat ovat osa kelosta valmistettua pihasauna-mallistoa. Seinät on veistetty käsityönä noin 20 cm vahvasta kelohirrestä. Tämä takaa näyttävän, huoltovapaan ja käytännöllisen saunan pihaan kuin pihaan.

Huli-Saunat myös muokkautuvat moneen tarpeeseen. Pikku-Huli sopii nimensä mukaan pieneenkin pihaan, kun taas Iso-Hulissa vieraat sekä saunovat että majoittuvat tuvan puolella. Villi-Hulissa vain mielikuvitus – ja mitat, on rajana, kun suunnittelet avullamme unelmiesi pihasaunan.

Huliswoodin pihasaunat tarjoavat tunnelmallisen ja rentouttavan elämyksen
sekä yksityiseen käyttöön että täydentämään matkailupalveluita.

Huli-saunat rakennetaan jo tehtaallamme Karstulassa valmiiksi. Kohteessa pihasauna nostetaan perustusten päälle ja hetken päästä olet jo lämmittämässä saunaa.

Huli-Saunat toimitetaan viimeisteltynä ja hintaan sisältyy mm. kiuas säteilysuojineen ja sähköistys. Tutustu tarkemmin vakiotoimitussisältöön.

Harkitut yksityiskohdat

Kelo materiaalina luo saunahetkiin aivan omanlaisensa rauhoittavan tuoksun ja tunnelman. Saunojen sisustuksessa kelo on pääosassa, sitä on käytetty sekä katossa, lauteissa että ovissa. Rauhallista tunnelmaa korostaa lauteen alta pilkistävä himmeä valaistus. Ponttilautalattia tuntuu jalkojen alla lämpimältä ja täydentää saunan ilmeen. Kiuas isolla kivitilalla antaa kestävät ja muhkeat löylyt.

Kelosta rakennettu pihasauna - Huli-Sauna - on myös sisältä täyttä keloa lauteita myöten.

Villi-Huli – Pihasauna vai etätyöhuone?

Villi-Hulissa vain mielikuvitus – ja mitat, on rajana. Pohjan koko ja korkeus asettavat kuljetuksen takia rajat luovuudelle, mutta esimerkiksi väliseinän paikkaa, ikkunoiden ja ovien paikkoja ja kokoja sekä lauteen mallia voidaan muuttaa. Pohjan maksimikoko on 3000 mm * 3500 mm.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi etuseinälle suuri panoraamaikkuna tai enemmän tilaa yövieraille? Vai poistetaanko koko sauna? Tällöin Huli-Sauna muuntuu helposti vaikkapa tunnelmalliseksi piha-aitaksi, lisämajoitustilaksi, etätyöhuoneeksi tai varastoksi.

 

Pikku-Huli – Pieni pihasauna

Pikku-Huli istuu hyvin myös ahtaammille pihoille. Pikku-Hulin lauteille mahtuu hyvin löylyttelemään kolme henkeä.

Pikku-Hulissa on kaksi laudemallia. Voit valita haluatko lauteen suorana vai L-mallisena.

Löylyvalmishinta puukiukaalla 17 100 € (sis. alv 24 %). Tutustu kelosaunojen vakiotoimitussisältöön.

Vasta-Huli – Näyttävä pihasauna

Vasta-Huliin mahtuu kuusi saunojaa ylälauteille yhtä aikaa istumaan – tai kaksi makoilemaan. Nimensä mukaisesti lauteilla istutaan leppoisasti vastakkain, joten saunajuttuja on helppo kertoa vastapuolelle.

Lauteille kulkeminen on helppoa ja turvallista, pihasauna toimii siten erityisen hyvin myös matkailukäytössä.

Löylymisvalmishinta puukiukaalla 20 300 € (sis. alv 24 %). Tutustu Huli-Saunojen vakiotoimitussisältöön.

Iso-Huli – Iso Pihasauna ja vierasaitta

Huli-malleista suurin on suunniteltu myös yöpymistä ajatellen eli Iso-Huli toimii myös vierasmajana. Saunan viereistä tilaa voidaan käyttää tarpeen mukaan esimerkiksi pukuhuoneena tai majoittumiseen.

Iso-Huli toimii mainiosti myös saunan ja etätyöhuoneen yhdistelmänä. Iso-Huli onkin mainio valinta moneen tarpeeseen, myös täydentämään matkailupalveluita.

Löylyvalmishinta puukiukaalla 24 700 € (sis. alv 24 %). Tutustu pihasaunojen vakiotoimitussisältöön.

Huli-Keittiö – Kesäkeittiö mökille tai omaan pihaan

Kesäiset herkut valmistuvat Huli-Keittiön suojissa. Kesäkeittiö toimii toki yksinkin, mutta erityisen hyvin se sopii Huli-Saunan viereen. Yhdessä ne luovat pohjoisen tunnelmaa henkivän kokonaisuuden.Kesäkeittiön katoksen alla on tilaa grillille ja pöytätasolle, ruokailuryhmän voi sijoittuu Huli-Keittiön eteen.

Lisävarusteena saatava valokate antaa tarvittaessa suojaa. Valokatteen voi talven ajaksi laskea terassin etuseinää vasten. Näin grilli ja muut tarvikkeet pysyvät varmasti kuivina ja kunnossa seuraavaan kesään.

Hinta alk. 12800 € (sis. alv 24 %)

Toimitussisältö

Vakiokiuas on Narvi Stony kivikorilla varustettuna. Hormi on myös Narvin valmistama. Kiuas voidaan vaihtaa toiseen tai jättää pois.

Lisävarusteena on saatavissa piippumallinen vedenlämmitin kivikorin päälle.

Kiukaan ympärillä on säteilysuoja ja lattiaa vasten on suoja-alusta.

Huli-Sauna voidaan toimittaa myös sähkökiukaalla. On huomioitava, että hirsiseinät vaativat sähköntarpeeltaan muita seinärakenteita suuritehoisemman kiukaan.

Lattiassa on kaato kiuasseinällä olevaan kouruun. Näin vesi ei jää seisomaan lattialle.

Tutustu tarkemmin Huli-saunojen vakiotoimitussisältöön.

Asennus

Kuljetuksen ajaksi pihasaunan sivuräystäät ja piipun yläosa irrotetaan. Kiuas ja hormi on tuettu, kunnes sauna on nostettu paikalleen.

Huli-Saunat asennetaan asiakkaan valmiille perustukselle ja ovat kylpyvalmiita nopeasti toimituksen jälkeen.

Nosturilla rakennuksen asennus onnistuu hankalampaankin paikkaan ilman kasvillisuuden tai pihan vaurioita.

Rakennuslupa?

Pihasaunan, myös Huli-Saunan, rakentamiseen tarvitaan lähtökohtaisesti joko toimenpide- tai rakennuslupa, jonka myöntää rakennuspaikkakunnan viranomainen. Saat kuntasi rakennusvirastosta lisätietoa määräyksistä ja vaadittavista luvista.