Scroll Top

Huli-Sauna - Pihasauna

Pihasauna on nyt Huli-Sauna

Löylyvalmis pihasauna luo pohjoisen metsän tuoksua ja tunnelmaa.

Huliswoodin löylyvalmiit Huli-Saunat muodostavat kelosta ja arktisesta männystä valmistettavan pihasauna-malliston. Hirsiseinät on veistetty käsityönä noin 20 cm vahvasta hirrestä. Tämä takaa näyttävän, huoltovapaan ja käytännöllisen saunan pihaan kuin pihaan.

Huli-Saunat myös muokkautuvat moneen tarpeeseen: Pikku-Huli sopii nimensä mukaisesti pieneenkin pihaan, kun taas Iso-Hulissa vieraat sekä saunovat että majoittuvat tuvan puolella. Vasta-Huli on oiva valinta, kun halutaan taata helppo kulku lauteille. Villi-Hulissa vain mielikuvitus – ja mitat, on rajana, kun suunnittelet avullamme unelmiesi pihasaunan.

Huliswoodin pihasaunat tarjoavat tunnelmallisen ja rentouttavan elämyksen
niin kotipihassa kuin matkailu- ja majoituskäytössä.

Kelo

Kelosta kaikki lähti. Kelo on kestävä ja huoltovapaa rakennusmateriaali, jonka karhea harmaus lisäksi näyttää upealta.

Kaikki Huliswoodin kelot kerätään kestävästi Pohjois-Suomen talousmetsistä.

Lue lisää kelosta.

Arktinen mänty

Meillä on nyt myös vaihtoehto kelolle.

Valmistamme Huli-Saunoja  kelon lisäksi Lapin arktisesta männystä: vaihtoehtoina käsinveistetty pelkkahirsi tai pyöreä kuorittu hirsi.

Lue lisää arktisesta männystä.

Harkitut yksityiskohdat takaavat saunanautinnon

Niin kelo kuin arktinen mäntykin materiaalina luo saunahetkiin aivan omanlaisensa rauhoittavan tunnelman ja hongan metsäinen tuoksu hurmaa saunojan. Saunojen sisustuksessa valintasi mukaan kelo tai arktinen mänty on pääosassa, sitä käytetään sekä katossa, lauteissa että ovissa. Rauhallista tunnelmaa korostaa lauteen alta säteilevä himmeä valaistus. Ponttilautalattia tuntuu jalkojen alla lämpimältä ja täydentää saunan ainutlaatuisen ilmeen.

Ja se tärkein: Huli-Saunan muhkeista ja kestävistä löylyistä vastaa Narvin kiuas isolla kivitilalla.

Pienen kelopihasaunan lauteet.
Kelosta valmistettu pihasauna edestä päin.

Pihasauna ilman piilokuluja

Huli-Saunat rakennetaan löylyvalmiiksi jo tehtaallamme Karstulassa. Kohteessa valmis pihasauna nostetaan perustusten päälle ja asennuksen viimeistelyjen jälkeen oletkin jo hetken päässä saunan saapumisesta lämmittämässä kiuasta.

Huli-Saunat myydään viimeisteltynä ja hintaan sisältyy mm. kiuas säteilysuojineen sekä sähköistys.

Tutustu tarkemmin vakiotoimitussisältöön.

Villi-Huli – Pihasauna vai etätyöhuone?

Villi-Hulissa vain mielikuvitus – ja mitat, on rajana. Pohjan koko ja korkeus asettavat kuljetuksen takia rajat luovuudelle, mutta esimerkiksi väliseinän paikkaa, ikkunoiden ja ovien paikkoja ja kokoja sekä lauteen mallia voidaan muuttaa. Pohjan maksimikoko on 3000 mm * 3500 mm.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi oleskelutilan etuseinälle suuri panoraamaikkuna tai enemmän tilaa yövieraille? Tai isompi sauna kunnollisella pesutilalla? Vai poistetaanko koko sauna? Tällöin Huli-Sauna muuntuu helposti vaikkapa tunnelmalliseksi piha-aitaksi, lisämajoitustilaksi, etätyöhuoneeksi tai varastoksi. Kuten sanottua Villi-Hulin kanssa voit päästää mielikuvituksesi lentämään.

 Villi-Hulin hinta alkaen 38 900€ sis.alv 24%

Pikku-Huli – Pieni pihasauna

Pikku-Huli istuu hyvin myös ahtaammille pihoille. Pikku-Hulin lauteille mahtuu hyvin löylyttelemään kolme henkeä.

Pikku-Hulissa on kaksi laudemallia. Voit valita haluatko lauteen suorana vai L-mallisena.

Hinta 24 900€ sis. alv 24%

Tutustu kelosaunojen vakiotoimitussisältöön.

Vasta-Huli – Helppokulkuinen pihasauna

Vasta-Huliin mahtuu kuusi saunojaa ylälauteille yhtä aikaa istumaan – tai kaksi makoilemaan. Nimensä mukaisesti lauteilla istutaan leppoisasti vastakkain, joten saunajuttuja on helppo kertoa vastapuolelle.

Lauteille kulkeminen on helppoa ja turvallista, pihasauna toimii siten erityisen hyvin myös matkailukäytössä tai pienten lasten kanssa.

Hinta 29 900€ sis. alv 24%

Tutustu Huli-Saunojen vakiotoimitussisältöön.

Iso-Huli – Iso pihasauna ja vierasaitta

Huli-malleista suurin on suunniteltu myös yöpymistä ajatellen eli Iso-Huli toimii myös vierasmajana. Saunan viereistä tilaa voidaan käyttää tarpeen mukaan esimerkiksi pukuhuoneena tai majoittumiseen.

Iso-Huli toimii mainiosti myös saunan ja etätyöhuoneen yhdistelmänä. Iso-Huli onkin mainio valinta moneen tarpeeseen, myös täydentämään matkailupalveluita.

Tutustu pihasaunojen vakiotoimitussisältöön.

Hinta 34 900€ sis. alv 24%

Hyvä tietää pihasaunan ostamisesta

Toimitussisältö

Huli-Saunat toimitetaan saunomisvalmiina asiakkaan pihaan. Toimitukseen sisältyy mm. Narvi Stony kivikorilla varustettu kiuas. Myös hormi on Narvin valmistama.

Kiuas voidaan vaihtaa toiseen tai jättää kokonaan pois. Lisävarusteena on saatavissa piippumallinen vedenlämmitin kivikorin päälle.

Lattiassa on kaato kiuasseinällä olevaan kouruun. Näin vesi ei jää seisomaan lattialle.

Tutustu tarkemmin Huli-Saunojen vakiotoimitussisältöön.

Tarvitaanko pihasaunaan rakennuslupa?

Toistaiseksi pihasaunan, myös Huli-Saunan, rakentamiseen tarvitaan joko toimenpide- tai rakennuslupa, jonka myöntää rakennuspaikkakunnan viranomainen.

Lupamääräyksissä on paikkakuntakohtaisia eroja, joten lisätietoa määräyksistä ja vaadittavista luvista kannattaa kysyä suoraan rakennuspaikkakunnan lupa-asioita hoitavalta viranomaiselta.

Huliswoodin pihasaunoihin sisältyy aina mahdolliset toimenpide- tai rakennuslupaan vaadittavat piirrustukset.

Kuinka pihasauna asennetaan

Kuljetus tavasta riippuen pihasaunan sivuräystäät ja piipun yläosa irrotetaan. Kotimaan toimituksissa pääasiassa näin ei tarvitse tehdä. Kiuas ja hormi tuetaan aina kuljetuksen ajaksi.

Huli-Saunat nostetaan asiakkaan valmiiksi rakentamalle perustukselle, mittapiirrustukset perustuksille sisältyvät Huli-Saunan hintaan, ja saunan lämmitykseen pääset jo samana päivänä.

Nosturilla pihasaunan asennus onnistuu hankalampaankin paikkaan ilman kasvillisuuden tai pihan vaurioita.

Tutustu tarkemmin pihasaunan toimitussisältöön ja asennukseen.