Scroll Top

Pihasauna arktisesta männystä

Pelkkahirrestä valmistettu sauna messuosastolla.

Huliswoodin uusi harjakattoinen, arktisesta männystä valmistettu pihasauna-malli oli ensi kertaa esillä Saksassa, Stuttgartin interbad-messuilla.

Tuomme tuotantoomme kelon rinnalle uuden raaka-aineen, arktisen männyn. Lapissa on maailman ainoat napapiirin pohjoispuolella kasvavat mäntymetsät ja näissä metsissä kasvaa arktinen mänty, pohjoisen sitkeä ja tiivissyinen puu. Arktinen mänty on kestävä rakennusmateriaali, josta onnistuu niin pyörö- kuin pelkkahirsiset rakennukset.

Käyttämämme PEFC-sertifioitu hirsiraaka-aine saadaan Pohjois-Suomen talousmetsistä, joissa hakkuut tehdään kestävästi ja vastuullisesti luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Ekologisena ja luonnollisesti hengittävänä materiaalina hirsi on loistava valinta niin asuinrakennuksiin kuin saunoihin. Kaikissa rakennuksissa arktinen mänty jatkaa elinkaartaan ilmakehän hiilidioksidia sitoen.

Harjakattoinen pihasauna

interbad-messuilla lokakuussa oli esillä tuotantoon tuleva uusi Huli-Sauna eli Harja-Huli. Näyttävä messusauna valmistettiin käsinpiilutesta pelkkahirrestä. Hieno pelkkasauna keräsikin paljon kehuja messukävijöiltä. Samoin uusi materiaali kiinnosti niin Huliswoodin vanhoja asiakkaita kuin myös yritykseen messuilla ensi kertaa tutustuneita.

Tästä eteenpäin kaikki Huli-Sauna-mallit saa sekä kelosta että arktisesta männystä – pelkkana tai pyöreänä – valmistettuna.

Kysy lisätietoja.