Scroll Top

Messuterveisiä Kölnistä

messukuva_koln

Messujenkin osalta palaudutaan vähitellen uuteen normaaliin. Kahden vuoden tauon jälkeen päästiin vihdoin Saksan sauna- ja kylpylämessuille, kun Aquanale-messut järjestettiin Kölnissä 26.-29.10.21. Aiemmin vuorovuosina Stuttgardissa ja Kölnissä järjestetyt messut olivat ensimmäinen yleisölle avoin alan tapahtuma alkuvuoden 2020 jälkeen. Vielä ei olla kuitenkaan palattu takaisin vanhoihin hyviin aikoihin, sillä kävijöitä oli noin puolet vähemmän kuin aiempina vuosina. Mutta onneksi kiinnostuneita messuvieraita oli jo liikenteessä.

Osallistuimme messuille yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme, Finnsaunan ja Narvin, kanssa. Messuosastolla riittikin kiitettävästi vilinää. Vanhoja asiakkuuksia päästiin vahvistamaan ja uusia luomaan sekä tekemään alustavia sopimuksia mm. pihasaunamallistomme, Huli-Saunojen edustuksesta Keski-Euroopassa. Eli kaiken kaikkiaan onnistunut reissu!

Toivottavasti keväällä näemme sitten kotimaan messuilla!
Perinteisesti meidät on löytänyt ainakin maaliskuussa Rakennusmessuilta Jyväskylän Paviljongissa sekä huhtikuussa Kevätmessuilta Helsingin Messukeskuksesta.