Scroll Top

Rentouttavat löylyt Huli-Saunassa – Kelosauna Tero Pitkämäen pihaan

Kelosta valmistettu pihasauna vehreällä pihalla.

Pihasaunan voit hankkia helposti Huliswoodilta ja sopia toimituksen sinulle sopivaan aikaan. Tero Pitkämäki tilasi itselleen saunan joululahjaksi, mutta Pitkämäen toiveesta sauna toimitettiin vasta seuraavana juhannuksena.

Jo alkukesästä 2021 Pitkämäki pyöritteli mielessään pihasaunan hankintaa ja törmäsi etsinnöissään myös Huliswoodin valmissaunamallistoon eli Huli-Saunoihin. Ja kun Huliswoodin tehdas osui sopivasti matkan varrelle Pitkämäen ajellessa Pielavedelle kaverinsa luokse kalaan, sopi hän tapaamisen tehtaalle, päästäkseen tutustumaan pihasaunoihin tarkemmin. Vaikka ainutlaatuiset Huli-Saunat miellyttivät, jäi oman hankinta tässä vaiheessa vielä harkinta-asteelle. 

Leppeälöylyinen joululahja

Joulun alla Huliswoodilta soiteltiin Pitkämäelle, että joko saunan hankinta vihdoin olisi ajankohtaista. Koska mikä sitä olisikaan parempi joululahja itselle kuin oma, leppeälöylyinen pihasauna? Enää ei tarvinnut harkita ja sauna laitettiinkin tilaukseen. Joululahjasaunasta tuli samalla myös juhannussauna, sillä toimitus sovittiin vasta seuraavan kesän alkuun, koska routaiseen maahan ei päästy tekemään tarvittavia perustuksia. Sauna kuitenkin rakennettiin Huliswoodin tehtaalla valmiksi jo talven aikana odottamaan Pitkämäelle sopivaa toimitusaikaa.

Juhannussauna omassa pihasaunassa

Kesän korvalla, kun maa oli sula, löytyi aikaa myös perustusten rakentamiselle ja toimitus päästiin sopimaan juhannusviikolle. Kesäkuisena tiistaina valmis sauna vihdoin saapui Ilmajoelle rekan lavalla. Vaikka pientä lisähaastetta asentamiseen toi saunan nostaminen talon yli perustuksilleen, niin järeällä nostoautolla ja vakaalla ammattitaidolla sauna saatiin näppärästi paikoilleen liki 30 metrin päähän autosta. Kuljetustukien poiston ja muiden pienten viimeistelytöiden jälkeen päästiin myös saunan lämmitykseen. 

Myöhemmin samana iltana tulikin Huliswoodille tyytyväiselta Huli-Saunan omistajalta ytimekäs viesti: “Hyvät löylyt.”

Kelosta valmistetun pihasaunan edessä seisoo kaksi miestä.
Vasemmalla Huliswoodin toimitusjohtaja Olli Möttönen ja oikealla pihasaunan tyytyväinen omistaja Tero Pitkämäki
Kelopihasauna köytettynä rekan lavalle.
Pihasauna melkein valmiina lähtöön