Scroll Top

Uhtua Akustik – näyttävä akustointielementti

Kolme Uhtua Akustik -keloakustiikkalevyä seinällä

Toimiva ratkaisu akustointiongelmiin:
  Huliswoodin kelorimalla päällystetty akustiikkalevy – Uhtua Akustik.

Kun korkea ja kaikuva koti, avara toimisto tai kovaseinäinen kotiteatterihuone tarvitsee katseenkestävän ratkaisun akustiikkaongelmiin on kelorimalla päällystetty Uhtua Akustik täydellinen valinta.

Akustiikkaelementin toimivuus perustuu sen näyttävyyteen eli nerokkaaseen rakenteeseen: epätasainen kelorimoitus vaimentavan akustiikkalevyn pinnalla päästää osan äänestä vaimennuskerrokseen ja heijastaa loput takaisin huoneeseen.

Uhtua Akustik sopii koristamaan niin kotien seiniä kuin julkisia tiloja. Pienessä tilassa jo yksittäinen elementti luo toimivampaa äänimaisemaa, kun taas isommissa tiloissa useamman Uhtua Akustikin kokonaisuus luo taideteoksen, joka sekä vaimentaa että hajottaa ääntä.

TUTKITTUA TEHOA

Yksittäinen Uhtua Akustik -elementti koostuu neliönmuotoisesta puurungosta, akustiikkalevystä sekä kelosta valmistetuista rimoista. Rimojen välisessä etäisyydessä on tuotekohtaista vaihtelua kelorimojen epäsymmetrisyydestä johtuen, jonka ansiosta jokainen elementti on ainutlaatuinen. Silti yhtä toimiva.

Akustiikkaelementille on suoritettu testit Zenner Oy:n kalibroidussa äänilaboratoriossa, testitulosten mukaan se absorboi eli vaimentaa ja diffusoi eli hajottaa ääntä. Akustiikkalevy toimii etenkin keski- ja korkeiden taajuuksien vaimentamiseen ja diffusointiin. 

Tutustu testituloksiin.

KOKO JA SAATAVUUS

Koko: 590 mm * 590 mm.
Syvyys: n. 70 mm. Syvyys vaihtelee hieman johtuen kelorimojen luontaisesta kokovaihtelusta.
Akustiikkaelementti: musta 30 mm paksu turvepohjainen Konto-akustiikkalevy.
Asennus: kiinnitetään seinään ruuveilla.
Voidaan asentaa yksittäin tai useamman akustiikkaelementin ryhmänä.

Uhtua Akustik -akustiikkalevyt ovat saatavilla Huliswoodin verkkokaupasta

Huliswoodin kelopaneeliseinä ja Uhtua Akustik -akustiikkapanelit Uhtua Akustik -akustiikkalevy on valmistettu kelorimoista.